Legal

Termeni si conditii legal generale:

Folosirea (vizitarea) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestei pagini. Echipa noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, cat si a intregului continut al site-ului fara nicio notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura ?Legal? din meniul site-ului.

Securitatea Datelor Personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formulare vor fi folosite pentru a va trimite confirmari, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale dumneavoastra.

Accesul la site
Compania noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.

Limitare de responsabilitate
Companiile, serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor acestui site. Site-ul si materialele aferente sunt folosite ?asa cum sunt? si fara garantii de nici un fel. Compania noastra nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc. Compania nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele site-ului sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita, potrivite pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Compania nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Centrul medical O.R.L. Sibiu, prin Director general, Vargatu Virgil, nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Dreptul de autor

O parte mai mare sau mai mica si chiar integrala a continutului acestui site este proprietatea intelectuala si de drept fara limitare a Doctor Vargatu Virgil si a colaboratorilor sai prin Popescu Gheorghe Sorin.

Este interzisa copierea si sau folosirea informatiilor de orice gen din acest website fara acordul scris a uneia din partile mai sus mentionate. Orice incalcare a acestei prevederi si nelimitanduse la celalalte va duce la luarea tuturor masurilor legale ce se impun.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu ramanerea pe site spre a-l vizita, vizitatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare.